Speciale DAF LF voor Kraak & van Veen uit Monster

445

DAF dealer Blom-DSW heeft onlangs een nieuwe DAF LF210 FA Euro 6 Day Cab bakwagen afgeleverd aan Kraak & van Veen Betonboringen uit Monster. De wendbare LF is door Heiwo opgebouwd met een gesloten carrosserie met achtersluitende laadbrug.

In combinatie met luchtvering op de achteras kan er via deze laadbrug gemakklijk een speciale zaagmachine met geringe bodemvrijheid worden in- en uitgeladen. Verder is er in de truck alles aanwezig om op locatie te kunnen zagen en frezen. Kraak & van Veen neemt zelfs Speciale DAF LF voor Kraak & van Veen uit Monster3000 liter schoon water mee om zeker te zijn van de kwaliteit van het geleverde werk.

Euro 6

Kraak & van Veen gaat de DAF regelmatig inzetten in milieuzones. Met de milieuvriendelijke Euro 6 motor draagt deze DAF bij aan een minimale belasting van het milieu. Om de aerodynamica ten goede te komen en daarmee het verbruik nog verder te verlagen is er gekozen voor een verstelbare dakspoiler en zijfenders. De truck wordt aangedreven door de Paccar PX-5 motor met 210 pk, welke is gekoppeld aan een AS-Tronic 6-versnellingsbak.

Betonboringen

Kraak & van Veen Betonboringen is ruim dertig jaar gespecialiseerd in het boren en zagen van beton, asfalt en steen. ‘Wij zijn gevestigd in de Randstad en onze opdrachtgevers variëren van aannemersbedrijven en installatiebedrijven in utiliteitsbouw, woningbouw, wegenbouw, tuinbouw en petrochemie maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. (Bron: Blom-DSW)

Meer nieuws over DAF:
Nieuwe DAF met hoogwerker voor aannemer Van den Heuvel
DAF Euro 6 trucks voor Van der Meijden Transport
DAF XF510 FTP Euro 6 Super Space Cab voor Van Heyningen Transport

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief