Sommerauer Trucks is ‘MAN-dealer van het Jaar’

484

LEUSDEN – Drie MAN-dealers zijn dankzij hun hoge klanttevredenheid, goede verkoopprestaties en hun servicescore door importeur MAN Truck & Bus onderscheiden. Sommerauer Trucks in Westerbroek is uitgeroepen tot ‘MAN Dealer van het Jaar’.

Sommerauer Trucks is ‘MAN-dealer van het Jaar’BTS Bedrijfswagens in Wognum mag zich ‘MAN Salesdealer van het Jaar’ noemen. Van Leeuwen Truckservice, met vestingen in Waddinxveen, Maasdijk en Ridderkerk is ‘MAN Servicedealer van het Jaar’.

Gedrevenheid

MAN Truck & Bus heeft de winnaars bekendgemaakt tijdens een dealerbijeenkomst in Burgers’ Zoo in Arnhem. Sommerauer Trucks heeft de titel te danken aan de zeer goede verkoopresultaten, zowel bij sales als aftersales, en aan een hoge klanttevredenheid. ‘De gedrevenheid en de betrokkenheid van het hele team vallen bij Sommerauer op’, aldus MAN-manager Arnold Hagen. ‘De medewerkers van dit al meer dan dertig jaar bestaande bedrijf zijn goed op elkaar ingespeeld. Vooroplopen in service is ook een ware sport. Al in 1994 startte het bedrijf bijvoorbeeld met verruimde openingstijden. In de afgelopen jaren heef Sommerauer fors geïnvesteerd in nieuwbouw en er is veel aandacht voor training en opleiding. Mede daardoor zijn zeer goede resultaten behaald, ondanks de nog altijd moeizame economische omstandigheden.’

BTS Bedrijfswagens

Al jaren valt de zeer goede verkoopprestatie op bij BTS Bedrijfswagens. Binnen zijn regio heeft deze dealer een zeer hoog marktaandeel met MAN. Hagen: ‘Het is knap hoe BTS dit doet. We zien ook aan de beoordelingen dat BTS hoge cijfers scoort op het gebied van klantloyaliteit en klanttevredenheid. Een belangrijke voorwaarde in deze tijd. De dealer- en merktrouw van de klanten bij BTS is heel goed.’

Van Leeuwen Truckservice

Van Leeuwen Truckservice behaalde in 2014 een hoge onderdelenomzet en dito klanttevredenheid. ‘Dat laatste tekent zich ook af in de groeiende apk-loyaliteit. Verder dankt deze dealer zijn prijs aan training en opleiding van de medewerkers. Het bedrijf is continu bezig met innovatie en een mensgerichte aansturing van het team. Dat leidt tot ook tot hoge klanttevredenheid. Binnenkort opent Van Leeuwen een nieuwe MAN service- en verkoopvestiging in Ridderkerk, vlakbij de aansluiting van de A15 en A16. Hiermee zet Van Leeuwen een volgende stap in het partnership van de huidige en toekomstige MAN-rijders in de regio. Deze vestiging is helemaal afgestemd op het efficiënt servicen van MAN-trucks.’ (Bron: MAN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief