Shell opent tankstation voor trucks in haven Antwerpen

963

Shell heeft in de Antwerpse haven een tankstation voor truckers in gebruik genomen. Shell Truck Diesel Antwerpen is gevestigd in de haven van Antwerpen en is  beschikbaar voor zware goederen transportvoertuigen, trucks en voertuigen met temperatuurcontrole.

Het onbemande tankstation heeft de capaciteit om dagelijks tot 300 voertuigen te bedienen. De tanks ter plaatse hebben een capaciteit van 180.000 liter diesel. Het tankstation is exclusief bestemd voor CRT-verkeer. Het biedt vier vulpoorten die elk zijn uitgerust met master-slave-automaten en AdBlue-pompen. Het tankstation biedt de afnemers ook 2 IGO-pompen voor de aanhangwagens met koeling.

In de wolken
Valérie Matias, Commercial Fleet Marketing Manager bij Belgian Shell, legt uit: ‘Wij zijn echt in de wolken met de opening van dit Shell Truck Diesel tankstation in de haven van Antwerpen. Shell Truck Diesel Antwerpen maakt deel uit van ons engagement tegenover truckers om ons Truck Diesel netwerk uit te breiden en zo de dagelijkse onderwegbeleving voor de transportsector te verbeteren.’

Het tankstation is te vinden aan Romeynsweel 1, 2030 Antwerpen. (Bron: Shell)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter