Seacon Logistics verlengt sponsorcontract VVV-Venlo

604

Seacon Logistics en betaald voetbalvereniging VVV-Venlo hebben deze week bekend gemaakt dat het huidige nog lopende contract met minimaal een extra seizoen wordt verlengd wordt.

Namens Seacon Logistics ontvingen Frank Hermans en Rico Gielen uit handen van Directeur Marco Bogers van VVV-Venlo naast bloemen ook een fotocollage.

Seacon Logistics verlengt sponsorcontract VVV-VenloOp de rug

Seacon Logistics is sinds seizoen 2007 hoofdsponsor. Seacon Logistics staat dit seizoen ook op de rugzijde van het shirt en op een van de mouwen prijkt het Japanse bedrijf TD & Company. De andere mouw is zoals de afgelopen jaren gebruikelijk gereserveerd voor Personato Werving en Selectie. Op de broeken verschijnt vanaf dit seizoen de nieuwe sponsor VeTraNed/Paraat.

Trots

Seacon Logistics is trots op de verlenging van de huidige verbintenis en wil op deze manier graag betrokken zijn bij de verdere ontwikkeling van de club die een nieuwe weg ingeslagen is. VVV-Venlo werkt komend seizoen met een vernieuwd technisch platform met hoofdtrainer Maurice Steijn, adviseur voetbalzaken Stan Valckx en coördinator voetbalzaken Albert van der Weijde. (Bron: Seacon Logistics)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief