Schippersverenigingen zoeken sponsors voor Sinterklaasweekend

401

Belgische schippersverenigingen zoeken sponsors voor het jaarlijkse Sinterklaasweekend. Dit jaar wordt het weekeinde gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 december 2014 op de locatie van vzw De Schroef, Elzasweg 14 in Antwerpen.

Schippersverenigingen zoeken sponsors voor SinterklaasweekendVolgens de organisatie vergt het weekend een hele investering. ‘De huur van een tent, de kosten van een animatieteam, een leuk cadeau voor de kinderen. We zijn dan ook zo vrij om te vragen of mensen ons financieel willen steunen, ook gadgets zijn van harte welkom. Als sponsor wordt uw naam/logo opgenomen in de permanente projectie in de tent. Natuurlijk bent u en uw familie ook van harte welkom op dit feestelijk weekend.’

Geld storten kan op rekening IBAN BE18  7775 9926 4965  (BIC: GKCCBEBB) op naam van St.-Niklaascomité Antwerpen, of door afgifte aan één van de organisaties. U kunt ook een attest krijgen voor uw boekhouding.

Organisatie

De organisatoren van het weekend zijn vzw De Schroef,  de Koninklijke Schippersgilde Sint Jozef, de Schippersjeugdclub Scheepsboys & Girls, het Apostolaat der Schippers vzw, het Museum Rijn & Binnenvaart en de Schippers Lourdesvrienden.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief