Scheepvaart- en Transport College opent vestiging in Amsterdam

838

Het Scheepvaart- en Transport College opent in september een vestiging aan de Zekeringstraat in Amsterdam. STC gaat daar cursussen en opleidingen verzorgen die zijn toegespitst op het werkgebied en de activiteiten van de Amsterdamse haven en de logistieke sector in Noord-Nederland.

Recordaantal VMBO’ers STC slaagtVoorzitter Erik Hietbrink van het College van Bestuur van de STC-Group vindt de nieuwe vestiging in Amsterdam ‘een logische vervolgstap’. ‘STC verzorgt al sinds jaar en dag cursussen en on-the-job trainingen voor expediteurs, havenbedrijven en terminals in en rondom Amsterdam. Met de opening van de vestiging in Amsterdam willen we onze dienstverlichting richting deze bedrijven verbeteren. De keuze voor Amsterdam is gedragen door brancheverenigingen en sluit aan bij ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in het noordelijke deel van Nederland. Met de verdere ontwikkeling van het westelijk havengebied, de verbreding van de sluis bij IJmuiden en de groei van de Amsterdamse haven, zal de behoefte aan goed opgeleide en competente haven-, scheepvaart- en transportmedewerkers alleen maar verder toenemen.’

STC
STC is een onderdeel van de STC-Group. Bij STC werken ruim 100 professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en verzorgen van cursussen en opleidingen op het gebied van scheepvaart, transport, logistiek, offshore en veiligheid.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter