Scania volumecombi voor logistiek dienstverlener De Hart

461

De Scania-vestiging in Den Bosch heeft logistiek dienstverlener De Hart Temperature Controlled Transports uit Heusden een van de eerste V8 Euro 6 bakwagens in Nederland geleverd.

Scania volumecombi voor logistiek dienstverlener De HartHet betreft een truckchassis met een gestuurde naloopas en voorzien van de zeer luxe uitgevoerde Topline cabine in ‘King of the Road’ uitvoering. De Hart koos voor de onlangs geïntroduceerde 520 pk / 382 kw, 16 liter V8 Euro6 motor met 2.700 Nm koppel.

Familiebedrijf
De Hart gaat de nieuwe Scania inzetten bij diverse opdrachtgevers voor het transport van bloemen, planten, groenten, fruit en overige producten in binnen- en buitenland. Daarbij wordt met name op Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk gereden.

De Hart uit Heusden is een familiebedrijf dat reeds meer dan 75 jaar bestaat. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze succesvolle onderneming. Onder de gedreven leiding van Bas den Dekker en zijn vrouw Esther den Dekker heeft het bedrijf sinds de jaren negentig een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf is met een jonge en milieuvriendelijke vloot Euro 5 en Euro 6 voertuigen meer dan klaar voor de toekomst. (Bron: Scania)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter