Scania R 580 Euro 6 krachtpatser voor Swinkels Metaalrecycling

465

Gebroeders Swinkels Metaalrecycling uit het Zuid-Limburgse Heerlen heeft een Scania achtcilinder toegevoegd aan het wagenpark. In 2002 nam Swinkels de eerste Scania met 580 pk in gebruik. De Scania vestiging in Nuth leverde het voertuig af.

Swinkels is al vele jaren een trouwe Scania klant en een van de ambassadeurs van ons merk’, aldus Frank Segers, accountmanager bij Scania. ‘Ze hadden een van de eerste 730 pk versies toen die net uitkwam en ook nu hebben ze weer een indrukwekkende truck staan die ook nog eens aan de strengste milieunorm voldoet.’

Scania R 580 Euro 6 krachtpatser voor Swinkels MetaalrecyclingGunstig verbruik

De Scania Euro 6 achtcilinder motoren zijn verkrijgbaar met 520, 580 en 730 pk. De 16,4 liter motoren maken gebruik van EGR en SCR en tonen aan dat een hoog vermogen hand in hand kan gaan met een gunstig brandstofverbruik.

De Highline cabine is voorzien van lederen stoelen en comfortverhogende accessoires. Daarnaast zijn er extra beugels, luchthoorns en zwaailampen gemonteerd. Het 4-assige voertuig, met een maximaal gewicht van 36 ton, is opgebouwd met een VDL 30-tons installatie voor het op- en afzetten van containerbakken.

Swinkels

Bij Swinkels Metaalrecycling worden maandelijks vele tonnen gebruikte metalen verwerkt. Het werkgebied van Swinkels omvat heel Europa en het grootste deel van het transport wordt door Swinkels zelf uitgevoerd. Hiervoor beschikt het Heerlense bedrijf over trekker/opleggercombinaties en containerwagens met aanhanger. Swinkels kiest voor Scania vanwege de onverwoestbare betrouwbaarheid, het lage brandstofverbruik en de uitstraling in combinatie met Scania’s legendarische V8. (Bron: Scania)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief