Scania R 520 in Porschekleur voor Van Peperstraten Groep

500

De Van Peperstraten Groep heeft onlangs een Scania R 520 V8 Euro 6 King of the Road paardenwagen in gebruik genomen. De opbouw is op maat gemaakt door Anemone. De speciale lakkleur is afkomstig uit de kleurstalen van Porsche.

De Scania R 520 V8 Euro 6 King Of the Road is een 6×2*4. Hij rijdt als een bus op de weg en biedt veel comfort dankzij de luchtvering rondom. Het King of the Road pakket zorgt voor veel luxe met onder andere vier premium stoelen met verwarming en ventilatie, chromen details en natuurlijk de heerlijke achtcilinder motor.

Scania R 520 in Porschekleur voor Van Peperstraten GroepSelf supporting

De keuze voor Anemone als opbouwer is vanwege de specifieke wensen betreffende opbouw en kwaliteit. De vorm van het cabinedak is behouden en de opbouw is zowel naar boven als buiten uit te schuiven. Onderweg is Van Peperstraten self-supporting vanwege de grote schoonwater- en vuilwatertank en een elektrisch stroomcircuit waarmee de truck te allen tijde kan starten. Ook als de reguliere stroomvoorziening te laag wordt en de truck niet op krachtstroom staat.

Stressloos

De paardenwagen beschikt over twee ruime slaapgelegenheden. Er is een badkamer met douche en toilet en een living die nog 1,5 meter kan uitschuiven. De tweede slaapkamer heeft een naar boven uitschuifbaar glazen dak wat zorgt voor een riante slaapruimte. Ook de paarden hebben niets te klagen. Led-verlichting in verschillende kleuren om dag en nacht na te bootsen en een constante ideale omgevingstemperatuur zorgen voor een comfortabele en stressloze rit.

Dressuur pony’s

De 13-jarige Daphne van Peperstraten rijdt met haar pony’s dressuur op internationaal niveau. In totaal heeft Daphne vier pony’s, rijdend in het A-kader van Nederland en op internationale parcours. ‘Wij hebben nu onze vrachtwagen sinds een paar weken en het is heerlijk om met de luxe en comfort van Scania op (inter)nationale concours te gaan’, aldus Van Peperstraten. ‘Het is een bijzondere wagen geworden, waarmee we onderweg en op concours veel bekijks hebben. De wagen rijdt geweldig en de pony’s staan er lekker op hun gemak in.’ (Bron: Scania)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief