Scania met kraan voor Meeuwenoord

468

NOORDWIJKERHOUT – De Meeuwenoord Groep, met het hoofdkantoor in Noordwijkerhout, heeft onlangs een nieuwe Scania met een zeventig ton/meter kraan in gebruik genomen. De vierassige bakwagen is multi-inzetbaar. De truck heeft een laadhoogte van slechts 100 cm, waardoor ook hogere objecten meegenomen kunnen worden.

Scania met kraan voor MeeuwenoordHet naloopaschassis zorgt ervoor dat men ook op kleinere terreinen en woonerven moeiteloos kan manoeuvreren. De zuinige 450 pk Euro 6 motor zorgt ervoor dat het voertuig in de stedelijke gebieden een lage milieu-impact heeft. Ook op deze manier draagt Meeuwenoord bij aan een duurzame leefomgeving. De truck is afgeleverd door de vestiging Scania Rijnsburg.

Meeuwenoord Groep is in de duin- en bollenstreek één van de bekendste en oudste spelers in de vervoers- en afvalbranche. De basis voor het huidige bedrijf werd meer dan honderd jaar geleden in Noordwijkerhout gelegd. Thans is de familie Meeuwenoord nog nauw bij het bedrijf betrokken. De beide units Meeuwenoord Vervoer en Meeuwenoord Recycling dragen volop bij aan het succes van de onderneming in zijn huidige vorm. (Bron: Scania)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief