Scania levert zestig Euro 6 trekkers aan supermarkt Jumbo

394

Jumbo Supermarkten breidt haar wagenpark uit met zestig nieuwe Scania G 410 Streamline trekkers. Deze zijn voorzien van de zuinige 410 pk Euro 6 motor. Een dergelijke motor heeft alleen SCR als nabehandeling om aan de Euro 6 norm te voldoen en noteert een zeer gunstig brandstofverbruik.

De nieuwe voertuigen worden ingezet voor de distributie van levensmiddelen naar Jumbo winkels in het hele land. Jumbo Supermarkten heeft op dit moment tegen de 400 winkels en dit aantal groeit wekelijks.

Scania levert zestig Euro 6 trekkers aan Jumbo SupermarktenPartnership
‘De belangrijkste reden om wederom voor Scania te kiezen is het sterke partnership dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd’, aldus Ton van de Donk, manager transport van Jumbo Supermarkten. ‘Vanzelfsprekend moet het product goed zijn, maar de relatie met Scania en het betrouwbare servicenetwerk zijn ook van groot belang. De relatie tussen Scania en Jumbo gaat al vele jaren terug.’

Onderhoud
De G 410 Euro 6 Streamline trekkers zijn voorzien van de Highline cabine. Uiteraard zijn ze in de speciale gele Jumbo huisstijl gespoten en zijn ze door de meegespoten onderlijn, bovenlijn en spiegels, chromen stylingaccessoires, Alcoa wielen en xenon verlichting een opvallende verschijning. Bij de Scania Streamline zijn tal van brandstofbesparende verbeteringen doorgevoerd om extra procenten brandstof te besparen, zoals verbeterde aerodynamica, standaard Active Prediction, een tweede generatie Euro 6 motoren en een verder verfijnde Opticruise versnellingsbak met Economy modus. Alle voertuigen zijn voorzien van een reparatie- en onderhoudscontract bij Scania en worden over geheel Nederland uitgeleverd. Dankzij het 8-jarige Scania Reparatie- en Onderhoudscontract zijn de totale ‘cost of ownership’ voor Jumbo vooraf bekend.

Trots
‘Scania is zeer trots om wederom voertuigen aan Jumbo te mogen leveren, die voldoen aan de strengste emissienormen’, aldus Paul Maas, verkoopdirecteur bij Scania Nederland. ‘Dankzij ons hechte servicenetwerk kunnen we Jumbo de kwaliteit en flexibiliteit garanderen met een maximale uptime.’ (Bron: Scania)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter