Scania Euro 6 voor Van Rooijen Logistiek

557

Van Rooijen Logistiek in Eindhoven heeft onlangs een nieuwe Scania R 450 Euro 6 bakwagen in gebruik genomen. Deze gaat rijden in Nederland als 25,25 meter lange LZV.

Scania Euro 6 voor Van Rooijen LogistiekDe nieuwe Scania R 450 bakwagen is voorzien van de tweede generatie Euro 6 motor, met een combinatie van EGR en SCR, die behalve een lage uitstoot ook verassend zuinig is. Door de maximale voertuiglengte van de bakwagen plus trailer kan er meer lading per rit worden vervoerd.

Van Rooijen

Van Rooijen Logistiek in Eindhoven is specialist in het transport van fast moving consumer goods. Het werkgebied van Van Rooijen is voornamelijk de Benelux. Fast moving consumer goods, zoals food en zoetwaren, personal care, consumer electronics, pharmaceutical (GDP 15-25) en cosmetics worden vervoerd met een eigen wagenpark van zo’n 180 trekkende eenheden.  Het familiebedrijf beschikt over eigen warehouses, voor opslag, order-pick en Value Added service activiteiten. Ook beschikt Van Rooijen over een eigen railterminal en is vliegveld Eindhoven dichtbij. (Bron: Scania)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief