Scania distributietrekkers voor Van den Haak

562

Van den Haak uit Geldermalsen heeft onlangs twee nieuwe Scania distributietrekkers in gebruik genomen ter vervanging van twee andere Zweedse voertuigen. De beide nieuwe Scania’s zijn geleverd door Scaniadealer Gerritse in Tiel. Hier zijn beide voertuigen ook in een Full Service Reparatie- en Onderhoudscontract ondergebracht met een looptijd van zeven jaar.

Scania distributietrekkers voor Van den HaakDe nieuwe trekkers, van het type Scania P320 LA 4X2 MNA, zijn uitgerust met de zuinige en soepele 9 liter vijfcilinder motor van 320 pk. Met een koppel van 1600 Nm trekt de Scania vlot door het verkeer. De tweede generatie Euro 6 motor laat echter een bescheiden milieuvoetprint achter. Met name voor distributieverkeer is dit een belangrijke overweging.

Dagdistributie

De nieuwe trekkers worden ingezet voor de dagdistributie (Transmission), linehaul verkeer en in de automotive nachtdistributie. In deze laatste discipline vervoert Van den Haak ook onderdelen vanuit Scania Parts Logistics te Opglabbeek (B) naar de Nederlandse Scaniadealers. De voertuigen zijn voorzien van een slaapcabine voor extra rustmogelijkheden. Tweepedaals Opticruise met de ECO modus biedt nog meer mogelijkheden om duurzaam transport aan de klanten, terwijl het Dual Battery systeem de inzetbaarheid van de trucks garandeert.

Bij Van den Haak werken zo’n 140 mensen en het wagenpark omvat bijna negentig eenheden. (Bron: Scania)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief