Scania 410 pk Streamline volumecombi voor De Vries & Zn

554

Internationaal transportbedrijf De Vries & Zn. uit Hallum heeft een nieuwe Scania R 410 Streamline motorwagen aangeschaft. Deze wordt ingezet als volumecombi en is voorzien van een tweede generatie Scania Euro 6 motor.

Scania 410 pk Streamline volumecombi voor De Vries & ZnDe Vries & Zn. is specialist in het vervoer van zoet- en deegwaren. Het bedrijf is gecertificeerd voor IFS Logistics (99,5%). De Vries beschikt over vier grote opslaghallen voor de op- en overslag van goederen en heeft zo’n vijftig trekkende eenheden.

De nieuwe Scania heeft een 410 pk motor, welke aan de Euro 6 norm voldoet met uitsluitend SCR. In combinatie met de Streamline cabine, Scania Opticruise versnellingsbak en standaard Scania Active Prediction heeft De Vries volgens Scania gekozen voor een zeer brandstofefficiënt voertuig. ‘De 410 pk motor maakt gebruik van een groot slagvolume en heeft daarmee een hoog koppel over een breed toerengebied. De motor heeft de driveability van een 440 pk motor en gaat zeer spaarzaam met brandstof om.’

Logische keuze
Voor De Vries is de keuze voor Euro 6 een logische. Duurzaamheid van het materieel en de modernst beschikbare techniek bij de internationale inzet zijn voor De Vries onderdeel van de bedrijfsvisie.

Scania-dealer Rinsma heeft het nieuwe voertuig afgeleverd. Tevens is de laadbak door Rinsma overgebouwd van de oude naar de nieuwe combi. (Bron: Scania)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter