SATO opent nieuw Europees distributiecentrum in Polen

484

SATO een van de grootste producenten van barcode printers en OEM print-engines, labels en EPC/RFID oplossingen, heeft een nieuw distributiecentrum geopend in het Poolse Wroclaw. Het logistieke warehouse wordt geintergreerd in het huidige warehouse van de Europese labelproductie. Op deze manier kan het nieuwe logistieke warehouse van SATO zijn voorraad van reserveonderdelen en producten efficiënter aanpakken.

SATO opent nieuw Europees distributiecentrum in Polen‘De toewijding om onze klanten van de beste dienstverlening te kunnen voorzien gaf de doorslag om ons nieuwe logistieke centrum in Polen te openen’, vertelt directeur Makoto Hayama van SATO International Europe. ‘Het nieuwe centrum is ideaal gelegen in het hart van Europa, in de buurt van de Duitse grens. Zo kunnen we snel en effectief het brede scala van producten leveren aan onze Europese klanten.’

Overbrengen

Alle lopende en toekomstige orders voor barcode printers worden overgebracht naar Wroclaw. Het nieuwe Europese logistiek centrum gaat ook een belangrijke rol spelen in het leveren van de verkoop van de productiviteit en het verbeteren van de verkoopresultaten voor SATO.

Over SATO

SATO is een wereldwijde leverancier op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor automatische identificatie en gegevensverzameling (AIDC), waarbij gebruikgemaakt wordt van etiket- en RFID-technologieën.

Het in 1940 opgerichte SATO is een beursgenoteerd bedrijf. Het bedrijf beschikt over verkoop- en servicevestigingen in meer dan twintig landen. SATO maakte in 2013 een omzet van 721 miljoen euro. (Bron: SATO)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief