Samenwerking DPD en bol.com

895

BEST – DPD Pakketservice gaat bol.com ondersteunen als logistiek dienstverlener bij verkopen via bol.com. Met dit model biedt bol.com andere winkeliers in Nederland en België de mogelijkheid om via bol.com te verkopen.

Samenwerking DPD en bol.comDankzij de samenwerking kunnen de verkooppartners van bol.com vanaf begin februari eenvoudig hun verkochte artikelen versturen met DPD. ‘Onze jarenlange ervaring op de nationale en internationale B2B-markt, de focus op innovaties en het sterke logistieke netwerk hebben geholpen een totaalaanbod te creëren voor webshops’, aldus marketing- en verkoopdirecteur Robert van Straaten van DPD Nederland. ‘Wij zijn trots om hiervoor erkenning te krijgen vanuit de markt. Het verwelkomen van webshops als klant, zoals bol.com, laat ons zien dat we op de goede weg zijn.’

Over DPD

DPD Pakketservice in Nederland is onderdeel van DPDgroup, het tweede grootste internationale pakketbezorgingsnetwerk in Europa. Door innovatieve technologieën en lokale kennis biedt DPD de best mogelijke ervaring voor zowel verzendende als ontvangende klanten. DPD’s toonaangevende Predict service zet de nieuwe standaard in de bezorging van pakketten. Klanten worden in detail geïnformeerd over het tijdvak van één uur waarbij bovendien wordt afgeteld naar de laatste vijftien minuten voor de bezorging. Het biedt een levering binnen een tijdvak van één uur waarbij bovendien wordt afgeteld naar de laatste vijftien minuten voor bezorging.

Als onderdeel van DPDgroup heeft DPD in Nederland toegang tot meer dan 15.000 lokale ParcelShops in Europa en levert naar meer dan 230 landen wereldwijd. Bij DPDgroup werken 24.000 mensen samen om per dag meer dan 2,5 miljoen pakketten te leveren. DPDgroup is het pakketbezorgingsnetwerk van GeoPost, een holding van La Groupe La Poste. (Bron: DPD)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief