Samenwerking Bosman en Freja

687

’S-HEERENBERG – Wim Bosman Expeditie in Nederland en België en Freja Transport & Logistics zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van expeditie activiteiten. Door het opzetten van deze nieuwe samenwerking zeggen beide bedrijven een distributieoplossing tussen Nederland/België en Scandinavië te kunnen realiseren.

Samenwerking Bosman en FrejaEen hoge service van kwaliteit en dagelijkse vertrekken met volledige traceerbaarheid (Tracking & Tracing en online POD) van alle zendingen zijn de basis voor deze samenwerking. Wim Bosman en Freja hebben beiden hun eigen douane afdeling die zorgdragen voor een vlotte afhandeling van douane activiteiten.

‘Om onze gezamenlijke Lean en Grean doelstellingen na te streven, bieden wij onze klanten CO2 rapportages en de mogelijkheid voor een multi modaal oplossing. Met het sterke eigen wagenpark van Freja kunnen wij betrouwbare LTL en FTL oplossingen aanbieden.’

Hogere frequentie

Met deze nieuwe partner neemt de frequentie van vertrek uit Nederland en België naar Denemarken, Zweden en Noorwegen toe. Wim Bosman biedt nu dagelijkse groupage diensten, LTL en FTL vertrekken naar deze landen. (Bron: Wim Bosman)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief