Russische transporteur Monopoly bestelt 700 DAF XF trucks

520

Russische transporteur Monopoly bestelt 700 DAF XF trucks

Monopoly, één van Rusland’s grootste transportbedrijven gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer, heeft 700 DAF XF trucks besteld. Directieleden Ilya Dmitriev en Maxim Onyfrienko van Monopoly en Marcel Verbeeten en Ron Bonsen van DAF ondertekenden de order op de IAA-tentoonstelling in Hannover.

Met de nieuwe aanschaf, groeit de vloot van Monopoly naar meer dan 1.000 voertuigen, waarvan 700 DAF trucks. De voertuigen worden dit en volgend jaar geleverd.

Langdurige relatie

Monopoly koos volgens Ilya Dmitriev voor DAF na uitgebreid onderzoek naar de prestaties van de trucks. ‘Daaruit bleken betrouwbaarheid, kwaliteit, brandstofefficiency en lage exploitatiekosten toonaangevend in de markt te zijn. Als logistieke professionals weten we dat onze klanten hun goederen stipt op tijd willen hebben. Daarom staan we op maximale betrouwbaarheid en voertuigbeschikbaarheid van onze trucks. Dat is dan ook de reden dat we voor DAF gekozen hebben. De order is dan ook het begin van een langdurige relatie met DAF.’ (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief