Rotra en Gazelle samen verder

597

DOESBURG – Fietsenfabrikant Koninklijke Gazelle en logistiek dienstverlener Koninklijke Rotra zijn een nieuw samenwerkingsverband overeengekomen voor vijf jaar. Rotra verzorgt al vanaf 2005 de distributie voor Gazelle vanuit een volledig geautomatiseerd fietsenmagazijn bij Rotra’s vestiging in Doesburg.

rotragazelleBeide partijen zijn verheugd over de voortzetting van de samenwerking en hebben de overtuiging maximaal te blijven profiteren van elkaars expertise en mogelijkheden en daarmee in staat optimaal te anticiperen op voorzienbare toekomstige ontwikkelingen in de markt.

Ultramodern warehouse

Ruim tien jaar geleden besloot Gazelle op zoek te gaan naar een logistiek dienstverlener die bereid was te investeren in een langdurig partnership met als doel kosten te reduceren en kwaliteit te optimaliseren en vond hierin Rotra. Rotra was bereid te investeren in de ontwikkeling van een ultramodern warehouse met een intelligent systeem voor geautomatiseerde opslag en transport van fietsen. Met minimale handling worden maximale kwaliteit en uitlevergraad behaald. Het hart van dit ABW (Automatic Bicycle Warehouse) wordt daarbij gevormd door een fluisterstil hangbaansysteem. Tevens is geïnvesteerd in optimalisatie van de informatievoorziening met de opzet van diverse interfaces tussen Rotra en Gazelle. Dankzij dit innovatieve concept zijn gestelde doelstellingen bewerkstelligd en is dit aanleiding geweest het initiële contract van tien jaar met vijf jaar te verlengen. (Bron: Rotra)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief