Roland Klein, nieuwe Rotterdam Representative in Duitsland

801

ROTTERDAM – Roland Klein is per direct aangesteld als Rotterdam Representative van het Havenbedrijf Rotterdam in de regio Baden-Württemberg, Rijnland-Palts en zuidelijk Hessen. De belangrijkste steden in dit gebied zijn Mannheim, Ludwigshafen, Frankfurt, Mainz, Stuttgart. Het Havenbedrijf wil in deze regio meer lading voor Rotterdam aantrekken.
 
Roland Klein, nieuwe Rotterdam Representative in DuitslandDe aanstelling past in het streven van het Havenbedrijf naar een groei van het  marktaandeel in het achterland en een vergroting van de rol van binnenvaart en trein in het achterlandvervoer. Twee jaar geleden begon Ingrid Rossmeier als Rotterdam Representative in Beieren. Het Havenbedrijf is blij dat het nu ook een vertegenwoordiger heeft die de markt in Zuid-West Duitsland intensief gaat bewerken.

KTL Ludwigshafen

Roland Klein was de laatste jaren managing director van de intermodale terminal KTL Ludwigshafen. Hij heeft daarvoor in diverse functies ervaring opgedaan in de logistiek (o.a. bij Deutsche Bahn) en weet wat er regionaal speelt in de chemische industrie door zijn rol bij KTL Ludwigshafen. Daarnaast is de heer Klein politiek goed ingevoerd in deze regio’s. Hij woont in de buurt van Mannheim. (Foto: Marc Nolte)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief