Robert Kasteel nieuwe directeur CBRB

1003

Robert Kasteel nieuwe directeur CBRBHet bestuur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) heeft Robert Kasteel aangesteld als nieuwe directeur. Kasteel volgt Robert Tieman op, die een functie heeft aanvaard bij Deltalinqs. Volgens het CBRB is als voormalig bestuurslid goed bekend met de activiteiten van het CBRB.

Na intensieve gesprekken met veel leden en verschillende ledengroepsbesturen raadde Tieman het CBRB-bestuur aan participatie in het transitiecomité te beëindigen. ‘De basis voor samenwerking – vertrouwen in elkaar – is te veel aangetast; verschillende direct betrokkenen en de voorzitter van het transitiecomité worden niet meer voldoende vertrouwd.’
Robert Tieman trad 1 juli terug als directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart. De afgelopen zeven jaar speelde Tieman een sturende rol in de ontwikkeling van het CBRB, eerst als secretaris veiligheid en milieu en later in de rol van directeur. Het CBRB-bestuur begreep en respecteerde het besluit van Tieman.

Meer nieuws over het CBRB:
CBRB wil snel Barge Service Center in haven Rotterdam
Robert Tieman (CBRB) naar Deltalinqs
Minister betreurt besluit CBRB
Binnenvaart Logistiek Nederland van start zonder CBRB
Robert Tieman stapt op als directeur CBRB

twitter