Reym opent nieuwe vestiging in Rotterdam (+ video)

622

Reym opent een nieuwe vestiging aan de Theemsweg in Rotterdam. Op deze locatie met een afvalbewerkingsinstallatie (ABI) en een spuitplaats kan Reym meer klanten nog beter bedienen.

Met een druk op de knop heeft Peter Dilnot de CEO van Shanks, het moederbedrijf van Reym, deze week  het startsein gegeven voor de nieuwbouw realisatie. Het kantoorpand is in januari 2015 gereed. De totale oplevering volgt medio 2015.

Reym opent nieuwe vestiging in Rotterdam (+ video)Eigen kade

Op de Theemsweg wordt een ABI met 12 bewerkingstanks en 16 opslagtanks van verschillende omvang gebouwd. Ook komt er een volledige, operationele spuitplaats. De ligging van het complex aan diep, open water draagt bij aan een betere bereikbaarheid en een lagere milieudruk. In verband met de eigen kade met een lengte van ruim 100 meter, kunnen er in de toekomst activiteiten van bijvoorbeeld scheepsreiniging verder worden ontwikkeld (ontgassing van schepen vervuild met olie of benzeen).

Total Care concept

De nieuwe vestiging in Rotterdam wordt het eerste Total Care Centre. Met het Total Care concept neemt Reym bij haar klanten zowel reiniging, transport als afvalmanagement uit handen. Men krijgt hierbij één factuur en één aanspreekpunt. Met Total Care is dus alles in één keer geregeld. In het huidige economische klimaat is grip op kosten een halszaak. De integrale aanpak van reiniging, transport en afvalmanagement zorgt voor controle over de Total Cost of Ownership.

Volledig ontzorgen

‘De nieuwe vestiging versterkt onze positie in Rotterdam en omstreken’, zegt vestigingsdirecteur Frank van Leeuwen. ‘Wat wij straks bieden is uniek binnen Reym en geeft ons een extra voorsprong op de concurrentie. Het past bij onze missie om klanten volledig te ontzorgen. We zetten er echt iets moois en vernieuwends mee neer.’ (Bron: Reym)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief