Renault Trucks T voor Moerdijk Koeriers

428

Doolaard Bedrijfswagens uit Hoogvliet heeft onlangs een nieuwe Renault Trucks T geleverd aan Moerdijk Koeriers uit Moerdijk. De 6×2 bakwagen met 380 pk wordt zowel ingezet voor nationale distributie als internationaal transport door heel Europa.

De Renault Trucks T voor Moerdijk Koeriers betreft vervanging van een Renault Premium. Moerdijk Koeriers beschikt daarnaast nog over een Renault Midlum en een Renault Master.

Renault Trucks T voor Moerdijk KoeriersLaag

Richard Winde, eigenaar van Moerdijk Koeriers is erg tevreden over het brandstofverbruik: ‘De Renault-trucks uit onze vloot presteren heel goed op het gebied van brandstofverbruik. Mijn vertrouwen in deze nieuwe Renault Trucks T is daarom groot. Wij doen er alles aan om de kostprijs van de auto onder controle te houden en hebben daarom bijvoorbeeld ook Optifleet aangeschaft. Bovendien kunnen we hiermee de bewustwording van zuinig rijden onder chauffeurs vergroten.’

Optifleet is het transportinformatiesysteem van Renault Trucks. Het biedt een kant en klare oplossing voor de dagelijkse begeleiding van het wagenparkbeheer en helpt bij het verlagen van de exploitatiekosten door het in real-time beheren van de activiteiten van de truck.  Daarnaast kunnen  technische gegevens per voertuig en per chauffeur op afstand  worden gecontroleerd.

Moerdijk Koeriers

Moerdijk Koeriers heeft dertig jaar ervaring in het transport van diverse goederen in Europa zowel met een bestelauto als truck en zowel enveloppen als dertig ton goederen. Daarnaast voert het bedrijf geconditioneerde transporten uit. Kernwaarden van het bedrijf zijn service, kwaliteit en bereikbaarheid. (Bron: Renault Trucks)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief