Renault Trucks D voor Langwerden Veevoeders

726

HENGELO – Langwerden Veevoeders uit Hengelo heeft onlangs een Renault Trucks D in gebruik genomen. De truck wordt ingezet voor het uitventen van veevoer, maar kan ook worden ingezet voor complete vrachten van met name retourladingen.

Renault Trucks D voor Langwerden VeevoedersLangwerden Veevoeders is opgericht in 1960 door Harry Langwerden. Het familiebedrijf is gevestigd in Hengelo. Naast een winkel aan huis voor onder andere verkoop van veevoeders en stalstrooisels verkoopt Langwerden door heel Nederland aan zowel de intensieve veehouderij als aan hobbyisten.

Kooi-aap

De nu afgeleverde D truck is een D12 low 12-tons bakwagen. De truck wordt ingezet voor het uitventen van veevoer, maar kan ook worden ingezet voor complete vrachten van met name retourladingen. Het voertuig is voorzien van een schuifzeil laadbak en een kooi-aap meeneeminrichting. ‘Deze kooi-aap is best wel bijzonder voor een lichte truck als een Renault Trucks D’, verklaart Theo Wensing van Paashuis Bedrijfswagens. ‘Door het lage eigen gewicht was het mogelijk om een kooi-aap mee te nemen en toch nog voldoende laadvermogen over te houden. Het was een van de beslispunten van Langwerden om voor deze Renault Trucks D te kiezen.’ (Bron: Renault Trucks)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief