Renault Trucks breidt salesteam uit

453

Het commerciële team van Renault Trucks Nederland is uitgebreid met de komst van Tobias van Lieshout en Maarten Broens, beiden in de functie van Manager Truck Sales.

Samen geven zij leiding aan het sales team van Renault Trucks Nederland en rapporteren aan Cees Jan Steenstra, COO. Tobias is verantwoordelijk voor regio Zeeland, Brabant en Limburg en geeft daarnaast leiding aan het nationale fleetsales team. Maarten geeft leiding aan het sales team in de rest van Nederland.

Renault Trucks breidt salesteam uitTobias

Tobias van Lieshout (38) heeft sinds 1998 ervaring in deze branche. Zijn laatste functie was Dealer Sales Manager bij Volvo Trucks Nederland. ‘Renault Trucks heeft een enorm groeipotentieel en ik wil hier graag mijn bijdrage aan leveren’, aldus Tobias.

Renault Trucks breidt salesteam uitMaarten

Maarten Broens (40) heeft 20 jaar sales ervaring in de bedrijfswagens, onder andere bij Ford Nederland, Mercedes-Benz en Volvo Truck-dealer Van der Linden van Sprankhuizen. Maarten: ‘Het nieuwe gamma van Renault Trucks bestaat uit uitstekende producten die, gecombineerd met een goede service van ons dealernetwerk, een geheel vormen om trots op te zijn. Ik weet zeker dat de transportsector nog veel van Renault Trucks gaat horen.’ (Bron: Renault Trucks)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief