Renault truck voor De Greef Transport

775

RENSWOUDE – De Greef Transport uit Renswoude heeft onlangs de eerste Renault-truck aangeschaft. Het betreft een Renault Trucks T-Drive 4×2 met 460 pk. Het voertuig wordt ingezet voor het vervoer van vloeibare veevoeder en werd geleverd door Harbers Trucks uit Barneveld.

Renault truck voor De Greef Transport De Renault Trucks T 4×2 van De Greef Transport heeft 460 pk. Vooral de lage exploitatiekosten van het T-Drive concept en de compleetheid van de truck waren voor De Greef redenen voor Renault Trucks te kiezen. Daarnaast speelde de relatie met de Renault Trucks-verkoper en het vertrouwen in het product en de organisatie een grote rol. ‘Wij vinden het als bedrijf erg belangrijk om kwaliteit te leveren’, verklaart George de Greef, verantwoordelijk voor planning en kwaliteit bij De Greef Transport. ‘Aankoop van het juiste materiaal is hierin uiteraard cruciaal. Daarbij houden we rekening met milieu-eisen. Bovendien speelt het rendement dat een truck oplevert voor ons een grote rol. De Renault Trucks T-Drive valt goed binnen deze voorwaarden. De truck heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, een gunstig brandstofverbruik en lage exploitatiekosten.’

Perfect Tool

Vooral de compleetheid van de T-serie en dan met name van het T-Drive concept heeft De Greef Transport in positieve zin verrast. ‘Het is een erg complete truck met een comfortabele en ruime cabine. Binnen het Renault Trucks T-Drive concept valt bovendien Optifleet. Hiermee kunnen we de voertuigen volgen op het gebied van brandstofverbruik, stationair draaien en het gebruik van cruise control.’

Met de introductie van de Drive-concepten (zowel leverbaar op de Renault Trucks T als de Renault Trucks D) biedt Renault Trucks Nederland transportoplossingen met een gunstig all-in tarief. Het aanbod is transparant en overzichtelijk. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk ‘de perfect tool’ voor het werk.

De Greef Transport

De Greef Transport bestaat sinds 1954. Het familiebedrijf startte ooit met één tractor en een kar en is in ruim zestig jaar tijd uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met meer dan 20 transporteenheden. Als GMP-gecertificeerd bedrijf richt De Greef Transport zich volledig op het vervoer van vloeistoffen ten behoeve van de diervoederindustrie. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook stukgoedvervoer. Vanuit het centraal gelegen Renswoude bedient De Greef Transport mengvoederbedrijven en veehouderijen binnen een straal van 1000 kilometer: voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief