Renault Masters voor Kraan

647

UTRECHT – Kraan Vlees-Service heeft onlangs twee nieuwe Renault Masters in gebruik genomen voor het geconditioneerde vervoer naar haar afnemers. De Masters werden geleverd door Renault Trucks lichte bedrijfswagen dealer Van Dijk Trucks met vestigingen in Culemborg, Utrecht en Woerden.

Renault Masters voor KraanGert Kraan legt in 1984 het fundament voor Kraan Vlees-Service. Na aanvankelijk vleesservice aan huis te leveren, is het bedrijf nu volledig gericht op het leveren van producten en diensten aan de horeca.

Prijs-kwaliteit

Voor het dagelijkse transport naar de horeca heeft Kraan Vlees-Service een wagenpark van negen eenheden. Onlangs werden er twee nieuwe Renault’s in gebruik genomen, een Renault Master bestelwagen en een Renault Master chassis-cabine met laadbak. Beide uiteraard geschikt voor geconditioneerd transport en gekeurd volgens de HACCP-normen. ‘We hebben bewust gekozen voor de prijs-kwaliteit van de Renault Master en de service van Van Dijk Trucks. Onze koelauto’s moeten zeer betrouwbaar zijn en Van Dijk Trucks is daarbij onze garantie. Zij denken mee en mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan zorgen zij voor vervangend vervoer. Doordat Van Dijk Trucks ook truckservice biedt, kennen zij de logistieke wereld als geen ander. Daarnaast, en dat is voor ons ook van belang, hebben we met de nieuwe Renault Master ook de laatste stand van de techniek en voldoen we ruimschoots aan de milieunormen van dit moment. Dat is een belangrijk gegeven voor ons, we werken immers in de voedselketen en komen veel in de binnensteden.’ (Bron: Renault)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief