Remia en Van Uden vieren 35-jarige samenwerking

524

Remia en Van Uden hebben onlangs de 35-jarige samenwerking met elkaar gevierd. Naast de taart en champagne, werden drie opleggers onthuld met Remia-reclame, die vanaf heden op de Nederlandse wegen te bewonderen zijn.

Remia en Van Uden vieren 35-jarige samenwerking Al sinds 1979 treedt Van Uden op als vaste logistiek dienstverlener voor Remia, de bekende fabrikant van sauzen, dressings, margarines en vetten uit Den Dolder. De dienstverlening aan Remia startte destijds met opslag en distributie door Food Express (inmiddels Van Uden Logistiek) en omvat heden ten dage naast de warehousing en transport een breed scala aan logistieke activiteiten, waaronder internationaal wegvervoer, zeevracht en containervervoer over water.

Hoogtepunten

De langdurige samenwerking tussen Remia en Van Uden kende veel hoogtepunten. Gedurende de 35 jaar zijn beide bedrijven fors gegroeid en voerden zij samen veel innovaties door, waaronder een geavanceerd laad- en lossysteem om het pendelvervoer tussen de Remia-fabrieken en het distributiecentrum van Van Uden te versnellen. Dit van origine multi-client warehouse is inmiddels een dedicated operatie. Nog vorig jaar breidde Van Uden dit warehouse uit naar een voorziening van 21.500 m2.

Tevreden

Karel de Rooij, algemeen directeur van Remia zegt erg tevreden te zijn met de samenwerking door de jaren heen. ‘Van Uden heeft zich altijd coöperatief en proactief opgesteld en zeer constructief meegedacht bij vernieuwingsoperaties. Dat kunnen we bijzonder waarderen.’

Van Uden-directeur De la Houssaye: ‘We zijn er trots op dat we een vooraanstaand bedrijf als Remia decennia lang aan ons hebben weten te binden. Daarnaast zijn we natuurlijk dankbaar voor het vertrouwen dat al die jaren in ons is gesteld.’

Minder kosten

‘Het voordeel van een langdurig partnerschap is dat je samen tot aanzienlijke kostenreductie kunt komen’, zegt Wybe Jan Bleeker, directeur van Van Uden Logistiek: ‘Wij kennen Remia’s supply chain inmiddels erg goed, waardoor we uitstekend kunnen meedenken over zo duurzaam en kostenefficiënt mogelijke oplossingen. Voor ons loont het in zo’n situatie om te investeren in langetermijnoplossingen, zelfs als die op korte termijn niet direct in ons eigen belang zijn.’ (Bron: Van Uden)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief