Ravage op knooppunt Hooipolder na ongeval A59

659

De A59 is woensdagavond in beide richtingen afgesloten bij het knooppunt Hooipolder. Rond kwart over acht kwamen een vrachtwagen, een bestelbus en een personenauto met elkaar in aanrijding. De ravage is groot. De politie meldt dat er uiteindelijk vijf personen naar een ziekenhuis Ravage op knooppunt Hooipolder na ongeval A59zijn gebracht. Twee daarvan zouden er slecht aan toe zijn.

De verkeerslichten op het knooppunt Hooipolder zijn geraakt en liggen overdwars op de rijbaan. De betrokken voertuigen zijn zwaar beschadigd. De vrachtwagen is naast de rijbaan tot stilstand gekomen.

Geen hinder spits

Rijkswaterstaat heeft de rijbaan richting Oss afgesloten vanaf de afrit Oosterhout. De andere rijbaan is dicht vanaf de afrit Waspik. Zo rijdt verkeer zich niet klem op de afsluiting. Verkeer richting Den Bosch kan beter omrijden via Dordrecht en Gorinchem over de A16, de A15, en de A2. Verkeer vanuit Den Bosch naar Rotterdam kiest deze route in tegenovergestelde richting.

Zoals het er nu naar uitziet, ondervindt het verkeer geen hinder meer van het ongeval tijdens de ochtendspits op donderdag.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter