Raben neem Duitse HRL over

551

OSS – Raben Group is van plan om de logistieke operator HRL Eurocargo in het Duitse Bremen over te nemen. Op de locatie zijn 95 personen werkzaam, die allen in hun posities blijven. De jaarlijkse omzet van het bedrijf is ongeveer 15 miljoen euro en het bezit ongeveer 12.500 m². opslagcapaciteit.

Drie bedrijven binnen Raben Group Duitsland fuseren.HRL Eurocargo werd opgericht als Hinderer-Rapid Logistik GmbH Co KG. in 1996. Al in 2010 was HRL een netwerkpartner van Wincanton, wiens wegtransport werkzaamheden een jaar later werden verkocht aan de Raben Group. HRL is ook een partner van het CTL lading netwerk en werd vier jaar geleden ook een ILN overslagplaats.

Haar kernactiviteit omvat voornamelijk distributie en inkoop logistiek, warehousing en logistieke diensten, die toegevoegde waarde leveren, zoals picking, verpakking en etikettering. Andere prioritaire gebieden vertegenwoordigen het gebied van Container Packing.

Raben

Raben Trans European Duitsland heeft meer dan 22 vestigingen door heel Duitsland. 1.400 gemotiveerde medewerkers en moderne technologie zorgen voor een vlot transport van goederen. Het portfolio omvat uitgebreide logistieke diensten, transport activiteiten (binnenlands en internationaal, FTL en LTL) als ook Sea & Air.

Raben Group is een logistieke dienstverlener van diensten voor meer dan 80 jaar. Raben Group biedt diensten op het gebied van: uitgebreide logistieke diensten – Contract Logistics, Road Network (binnenlands en internationaal en Oost), Fresh Logistics, FTL & Intermodaal en Sea & Air. Het heeft eigen vestigingen in 10 Europese landen en heeft ca. 1.000.000 m2 warehouse capaciteit tot haar beschikking. (Bron: Raben)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief