Raben koopt verantwoorde Poolse werkkleding en gadgets

663

Raben laat sinds kort werkkleding en gadgets maken bij Poolse sociale ondernemingen. Zo bestelt de Raben Group werkkleding voor tien Europese landen bij de sociale onderneming ‘Openes’ in het Poolse Konin waar gehandicapten werken.

Raben koopt verantwoorde Poolse werkkleding en gadgets ‘Conform onze MVO-strategie, streeft de Raben Group naar duurzame trends in de logistieke sector’, aldus Marta Szymborska, MVO Leader Raben Group. ‘Enkele samenwerkingen met sociale ondernemingen, stellen ons in staat om onze visie te bereiken. Daarnaast geeft het innovatieve oplossingen en een perfecte weerspiegeling van het idee van het runnen van een bedrijf op basis van een win-win concept.’

Gadgets

Gadgets, aan de andere kant, worden besteld via ‘Occupational Therapy Workshop’ in Piaski, Polen. Deelnemers van de workshops maken ecologische houten speelgoed vrachtwagens voor de Raben Group.

‘Voor de deelnemers van onze workshops, heeft de samenwerking met Raben Group veel meer voordelen gebracht dan dat we bij de start hadden verwacht’, vertelt Gerard Misiaczyk als hoofd van de Association of the Disabled. ‘Bovenal, het uitvoeren van een opdracht voor een dergelijke grote klant en organisatie hiervan vereist samenwerking tussen onze verschillende faciliteiten. Bovendien, hebben de deelnemers veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het werk, doordat ze beseften dat de trucks aan de belangrijkste klanten worden gepresenteerd van het bedrijf. Tenslotte hadden we te maken met tijdsdruk en duidelijke voorschriften waar we onze middelen kunnen besteden. Ik kan zeggen dat we klaar zijn voor de samenwerking met elke klant die, net als de Raben Group, kwaliteit en toewijding waardeert en Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt.’ (Bron: Raben Group)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief