Raben implementeert Visual Localisation Studio

587

Raben implementeert Visual Localisation Studio

OSS – Raben Netherlands heeft voor haar Hub locatie in Oss Visual Localisation Studio van VLS geïmplementeerd. Visual Localisation Studio is een geavanceerd Video Localisatie Management Systeem waarmee Raben in staat is gesteld om de operatie in en rond het cross-dock en de opslagloodsen te beheersen en te optimaliseren.

De aanleg en integratie met het bestaande video systeem heeft ongeveer een maand geduurd. De aanleg vergde circa zes kilometer kabel, honderden meters kabelgoot, talrijke switches, meerdere servers en vele andere materialen. Het aantal camera’s zal echter om veiligheidsredenen niet openbaar gemaakt worden.

Raben implementeert Visual Localisation StudioUitbreidbaar

‘Dit verbeterde videosysteem maakt het ons mogelijk om aanvragen te doen voor de hoogste certificeringen zoals AEO en TAPA’, zegt quality & risk manager Steven Vossenaar. ‘En toch hebben wij ons ervan verzekerd dat dit systeem uitbreidbaar is met het oog op eventuele toekomstige, aanvullende eisen. Na een zorgvuldige selectie en voorbereidingstijd zijn we blij dat we nu een systeem hebben, dat niet alleen voor onderzoek bedoeld is maar wat veel belangrijker is: om te kunnen leren van de gebeurtenissen in onze loodsen. Deze investering stelt ons in staat onze klanten te voorzien van een continu stijgende productkwaliteit. We kijken daarom erg uit naar de verdere integratie van het systeem binnen onze processen en overige systemen.’

Vlaggenschip

De oplossing is het vlaggenschip van VLS, speciaal geschikt voor drukke logistieke operaties. Het systeem is ontwikkeld om de real-time dynamische logistieke processen en de documentatie daarvan zichtbaar te maken. Dit kan bereikt worden middels volledig beheerde integratie van nuttige beelden met de daarbij horende procesdata, statusdata en locatie informatie.

‘In Duitsland hebben we reeds diverse locaties van de Raben Group uitgerust met onze oplossingen’, zegt Udo Rieger, CEO van VLS Engineering GmbH. ‘We zijn Raben erkentelijk dat ze ons systeem ook onlangs voor implementatie in Nederland hebben geselecteerd. De uitvoering is gedaan binnen de afgesproken planning, maar we hebben het project nog niet afgesloten. Zolang het systeem nog verder geïmplementeerd wordt, zullen wij Raben blijven ondersteunen om het maximaal te profiteren van de mogelijkheden van ons systeem.’ (Bron: Raben)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief