Rabelink gaat met Beavertail Duitstalige landen in

695

WEHL – Kennis Transport & Logistics uit Breda en Rabelink Logistics uit Wehl gaan samenwerken in de Europese uitrol van Beavertail-opleggers. De chauffeurs van Rabelink gaan met de nieuwe trailers onder meer naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk rijden.

Rabelink gaat met Beavertail Duitstalige landen inHet Beavertail-concept is een innovatieve opbouw van conventionele vrachtwagens, waarmee verrijdbare voertuigen en machines vervoerd kunnen worden. Door een ingenieus systeem, met een beweegbaar deel van de laadvloer, kunnen voertuigen en machines via een zeer kleine hellingshoek in normale vrachtwagens met zeilopbouw geladen en gelost worden. Het gaat om machines en voertuigen waarvoor normaal gesproken speciaal transport vereist is.

De chauffeur kan het laatste deel van de laadvloer laten zakken. Aan de achterkant van de vrachtwagen schuift vervolgens een hydraulisch deel naar buiten. Het systeem is bedacht voor transport van allerlei verrijdbare machines en voertuigen zoals heftrucks, hoogwerkers, landbouwvoertuigen, shovels, rupskranen, campers, oldtimers etc. Deze worden door heel Europa vervoerd.

Landenspecialisten

‘Doel is om met het concept onze klanten van de beste service en kwaliteit te voorzien’, schrijft Kennis. ‘Op deze manier werken wij samen met inachtneming van ieders specifieke eigenschappen en geografische specialisatie. Beide firma’s onderscheiden zich als landenspecialist door de focus te richten op transport en logistiek in het algemeen en specifieke innovaties voor niches in het bijzonder.’

Waarom Beavertail?

• Transport tot 3.00 meter breed
• Transport tot 3.55 meter hoog
• Schoon en droog vervoer
• Minder lege km dus minder CO2-uitstoot
• Kostenefficiënt vanwege meer mogelijkheden bijlading
• Geen los-laadramp nodig
• Transport direct van producent naar eindgebruiker
• Speciaal getrainde chauffeurs die machines zelf laden en lossen

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief