Rabelink breidt wagenpark uit met ruim vijftig eenheden

425

WEHL – Het wagenpark van Rabelink Logistics is in de eerste maand van 2015 fors uitgebreid: er zijn acht trekkers (DAF en Volvo) aan de collectie toegevoegd, er werden vijftien opleggers aangeschaft en ook kwamen er dertig meeneemheftrucks bij. Door een uitbreiding van de werkzaamheden was het noodzakelijk om in nieuw materieel te investeren.

Rabelink breidt wagenpark uit met ruim vijftig eenhedenOp 9 januari arriveerden drie wagens van DAF (XF, 4×2, 460 pk, 2 rijstanden) op het A18 Bedrijvenpark in Wehl, waar het nieuwe hoofdkantoor van Rabelink gevestigd is. Een week later werden de vijf bestelde Volvo’s (FH, 4×2, 420 pk, 2 rijstanden) geleverd. Alle acht trekkers zijn behoeve van het internationale verkeer. Ondertussen kwamen de vijftien maxitrailers van Hertoghs (zes stuks) en Schmitz Cargobull (negen).

Alle opleggers kunnen worden gebruikt in een LZV-combinatie en kunnen worden voorzien van een tweede of derde laadvloer (triple stock). Deze worden voornamelijk ingezet bij het vervoer van lengtegoederen, die direct op de bouwplaats worden gelost. Om die reden is het wagenpark ook aangevuld met dertig meeneemheftrucks van Palfinger (F3 203 PX, 2-wegmachines). (Bron: Rabelink)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief