PvdA en VVD willen einde aan vrachtwagenoverlast Rotterdam

415

De Rotterdamse VVD en PvdA willen dat er een einde komt aan de overlast van vrachtwagenchauffeurs die overnachten op bedrijventerrein De Kulk in Hoek van Holland.

PvdA en VVD willen einde aan vrachtwagenoverlast RotterdamDe chauffeurs overnachten op het bedrijventerrein sinds dit niet meer mogelijk is op het parkeerterrein bij Stena Line. Begin deze maand bleek dat ondernemers op bedrijventerrein De Kulk erg veel last ondervinden van de overnachtende vrachtwagenchauffeurs.

Onacceptabel
VVD-raadslid George van Gent vindt dat de Rotterdamse wethouder wat moet doen aan de overlast. ‘Als het overnachten gepaard gaat met overlast, dan is dat onacceptabel. Ook PvdA-raadslid Leo Bruijn vindt het van belang dat er snel een oplossing komt. ‘We willen van het College weten of de politie al heeft opgetreden tegen de illegale overnachtingen door de vrachtwagenchauffeurs. De vrachtwagens zijn inmiddels ook steeds meer terug te vinden op andere plaatsen in Hoek van Holland, zoals in het centrum. Dat is absoluut onwenselijk. Het zou mooi zijn als er, bijvoorbeeld in samenspraak met ondernemers, een oplossing wordt gezocht voor het probleem.’ (Bron: VVD)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter