Prestatie Award van System Alliance voor Gebrüder Weiss

770

HAMBURG – Gebrüder Weiss heeft tijdens de aandeelhoudersvergadering van System Alliance Europe de eerste ‘Partner of the Year’ award ontvangen. System Alliance Europe viert dit jaar haar 10-jarige samenwerking.

Prestatie Award System Alliance voor Gebrüder WeissGebrüder Weiss GmbH Branch Esslingen (Duitsland) mag zichzelf de ‘Innovator of the Year’ noemen. De classificatiecriteria zijn gebaseerd op 50 procent van het aantal gevarengoed zendingen en drie kwaliteitsclassificatiecriteria. De focus hierbij lag op de evaluatie van de centrale database voor gevarengoed.

Meer prijzen

In de categorie ‘Quality’, die is opgedeeld naar branche grootte, zijn Honold International GmbH & Co. KG in Neu-Ulm (Duitsland) en Streck Transport AG in Möhlin (Zwitserland) gehonoreerd. Gebrüder Weiss D.O.O. in Zagreb (Kroatië) is de winnaar in de categorie ‘Improvement of the Year’. De criteria waren gebaseerd op het maandelijkse aantal zendingen en kwaliteitsstatistieken.

Bestuursgroep

De bestuursgroep van System Alliance Europe is de door de aandeelhouders gekozen beslissingsbevoegde commissie. Twee leden van de bestuursgroep, Tobias Bartz (Rhenus Freight Logistics GmbH & Co. KG) en François Decaudin (Groupe Heppner) geven hun functies door. Bartz was gekozen bestuursgroeplid vanaf 2013; hij verlaat de bestuursgroep omdat zijn hoofdtaak richting Azië is verschoven. Decaudin is lid van de oprichterskring van System Alliance Europe.
De vacatures worden gevuld door Dr. Stephan Peters, bestuurslid van de Rhenus Group en afgestudeerd logistiek expert en Jean-Thomas Schmitt, general manager van Groupe Heppner.

Steering Committee

Naast de twee nieuwe leden zijn de volgende personen nog steeds lid van de bestuursgroep:
– Guido van Dessel, Business Unit Manager, H. Essers & Zonen Internationaal Transport N.V.
– Manfred Haas, Director, Streck Transport AG
– Klaus Hellmann, Owner, Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG
– Paul Looman, European Manager Forwarding and Transport, Wim Bosman Holding B.V.
– Wolfgang Niessner, Chairman, Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H.
– Ewald Raben, Owner, Raben Polska Sp.z o.o.
– Oliver Rüter, Director Europe, L. W. Cretschmar Española, S.A.
– Jürgen Wolpert, General Manager, Friedrich Zufall GmbH & Co. KG.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief