Praxas komt met luchtreiniger voor vrachtwagens

412

BREDA – Praxas, leverancier van beschermings- en controlemiddelen, introduceert de Miatech BioTurbo 100i, een luchtreiniger speciaal bedoeld voor vrachtwagens. Tijdens het transport van dervingsgevoelige producten biedt dit volgens Praxas product een manier om ethyleen, schimmels en bacteriën te verwijderen.

Praxas introduceert luchtreiniger voor vrachtwagenEr zijn veel transportbedrijven die geconditioneerd kunnen vervoeren. ‘Versproducten zoals groenten, fruit, bloemen en planten worden snel blootgesteld aan risico’s waardoor derving ontstaat. Dit betekent onnodige verspilling en dus minder rendement. De Miatech BioTurbo 100i gaat deze risico’s tegen en draagt bij aan minder derving.’

Belangrijk kenmerk van het product is dat het gebruik ervan geen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt door het vier-fasen-systeem waarbij de voordelen van ozon worden benut, maar niet de nadelen. Bovendien neemt hij minimale ruimte in beslag door het compacte design en is er sprake van een laag stroomverbruik.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief