Post-Kogeko Logistics behaalt AEO-certificaat

491

Post-Kogeko Logistics in Maasdijk heeft onlangs het gecombineerde AEO-certificaat Douanevereenvoudigingen en Veiligheid voor alle vestigingen en diensten in ontvangst genomen.

De AEO-certificering is een ketencertificering. Vervoer is een belangrijk onderdeel van deze keten. Dankzij onze AEO-certificering, kan Post-Kogeko het vervoer in de keten volgens de douane- en veiligheidsvereisten uitvoeren in de gehele logistieke keten.

Voordelen

Het AEO (Authorised Economic Operator) certificaat wordt door de Douane uitgereikt aan bedrijven die hoge veiligheidsstandaarden naleven in hun dagelijkse contacten met internationale klanten. Het  gecombineerde AEO-certificaat Douanevereenvoudigingen en Veiligheid biedt Post-Kogeko Logistics behaalt AEO-certificaatPost-Kogeko een aantal voordelen. Denk hierbij aan een snellere afhandeling van internationale goedederenstromen. Dit door minder administratieve en fysieke controles en  wordt er wanneer de goederen nog onderweg zijn een vooraankondiging gegeven van controles en bij controles wordt aan Post-Kogeko voorrang verleend.

Na uitvoerige audits door de Douane van de bedrijfssystemen en -procedures, solvabiliteit en veiligheid, heeft de douane geconstateerd dat Post-Kogeko een betrouwbare partner is.

Post-Kogeko Logistics

Post-Kogeko Logistics is een allround logistieke dienstverlener met meer dan 35 jaar ervaring in (geconditioneerde) foodlogistiek. Post-Kogeko heeft vestigingen en standplaatsen op diverse locaties verspreid over het land. Het bedrijf verzorgt logistiek voor onder andere Albert Heijn, Bakkersland, Délifrance, Plus Retail, Sligro Food Group en DailyFresh Logistics. (Bron: Post-Kogeko Logistics)

Bekijk alle foto’s in het oranjealbum

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief