Port Community Award gaat voor het jaar 2015 over de grens

428

ROTTERDAM – De twaalf genomineerden voor de vijfde Port Community Award zijn bekend. Daaronder zijn deze keer ook twee bedrijven uit Duitsland en één uit België.

Port Community Award gaat internationaalWie wint – en zich dus de beste in (haven)logistieke informatie-uitwisseling mag noemen – wordt bekend tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 26 maart 2015. Tot die tijd kan iedereen in de logistieke keten via de website  stemmen op zijn of haar favorieten.

Nominaties

Voor de Port Community Award 2015 zijn de volgende bedrijven genomineerd: uit Duitsland Am Zehnhoff-Söns GmbH en Frankenbach Container Service GmbH, uit België Customs Made Clearance en uit Nederland BCA Intermodal, Barge Terminal Tilburg, Cargill, Jan de Rijk, “K” Line Nederland, Ritra Cargo Holland, RWG / APM Terminals MVII, Unifeeder en Zeeland Refinery.

De twaalf genomineerden zijn door Portbase verdeeld over vier categorieën. Nieuw in deze editie van de PCA is de grotere rol van de community. In iedere categorie bepalen de vier juryleden en het publiek samen wie de Zilveren Schakel wint. Doorslaggevende beoordelingscriteria voor de vakjury zijn:
• Actief gebruik van Portbase services
• Persoonlijke inzet in werkgroepen
• Innovatiebeleid
• Ambassadeurschap

De vakjury kiest vervolgens uit de vier winnaars van de Zilveren Schakel de overall winnaar die naar huis gaat met de Gouden Schakel. Voor de overall winnaar is het criterium ‘Strategisch belang voor de haven’ doorslaggevend.

Stemmen

Het stemmen op www.award.portbase.com kan tot 26 maart 2015. Op de website is ook alle overige informatie over de Port Community Award 2015 te vinden. (Bron: PCA)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief