Poolse kunst op ms Flintercrown

399

Een Poolse kunstenaar heeft tijdens de droogdokperiode in het Poolse Gdynia een kunstwerk gemaakt op het ms Flintercrown. Zowel de kunstenaar als rederij Flinter zijn enthousiast over het resultaat.

Het schip was nog aangemeerd in Gdynia, toen Fleet Superintendent Rob Renes werd aangesproken door de lokale kunstenaar. Zijn aandacht werd getrokken door het grote witte Poolse kunst op ms Flintercrownvlak op de schoorsteenpijp. Na de artist impression in Flinter kleuren te hebben gezien, ging de rederij akkoord met de uitvoering.

Vervolg
De werf was bereid kosteloos mee te werken aan het kunstwerk door een stellage te bouwen. De kunstenaar kon meteen aan de slag. Als gevolg van goed verfwerk tijdens de vorige dokbeurt, was het niet nodig om de romp te stralen. Dit zou namelijk het schilderwerk van de kunstenaar kunnen frustreren.

De Flintercrown heeft dit weekeinde het dok verlaten waar zij werd opgeleverd aan de charteraar, waar zij de charteractiviteiten overneemt van het ms Flintercape. De kunstenaar zou ook graag de Flintercape uitvoeren met een kunstwerk. (Bron: Flinter)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter