Politiebonden houden ‘Zwaan Kleef Aan-actie’ op A16 en A58

381

BREDA – Uit protest tegen de onderwaardering van hun werk door de politiek houden de politiebonden op dinsdag 24 maart een langzaamaanactie op de rijkswegen rondom Breda. Tussen 10.00 en 11.00 uur rijden meerdere politievoertuigen met een snelheid van zestig kilometer per uur over alle rijstroken van de A16 en A58.

PolitieautoDe route is als volgt: vanaf de Tuinzigtlaan te Breda en via de rijksweg A16 richting Breda-Noord. Vandaar via de rijksweg A16 naar de rijksweg A58 richting Bergen op Zoom – richting Goes en vervolgens retour Breda.  Gaandeweg de rit zullen steeds meer politiewagens zich bij de colonne voegen; op de terugweg zullen steeds meer actievoerders afslaan en daardoor de colonne geleidelijk weer doen verdwijnen.

Poster

Door middel van posters op de auto’s moet duidelijk zichtbaar zijn dat de deelnemende collega’s actie voeren voor een beter CAO-aanbod van de minister van Veiligheid en Justitie. De actievoerders blijven ook tijdens de actie inzetbaar voor het verlenen van noodhulp. (Bron: ACP)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief