Politie zoekt trucker

721

ELL (LEUDAL) – De politie is op zoek naar de bestuurder van een vrachtauto en de bestuurder van een personenauto die zaterdagochtend betrokken waren bij een ongeval op de A2 ter hoogte van het tankstation Ellerbrug bij Ell (gemeente Leudal).

PolitieautoRond kwart voor negen reed een 23-jarige vrouw uit Born over de besneeuwde A2 achter een vrachtauto. Deze vrachtauto remde en de automobiliste deed dat ook. Daarbij raakte ze de vrachtauto, kwam in een slip terecht tot stil stand tegen de vangrail. De vrachtwagenchauffeur stopte iets verder op, bekeek de achterkant van de auto en reed verder. Op de plaats van het ongeval stopte zwarte Volkswagen. De bestuurder van deze auto stapte niet uit maar reed eveneens verder. De jonge vrouw is voor onderzoek met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de vrachtauto en de bestuurder van de zwarte Volkswagen. Beiden kunnen contact opnemen met 0900-8844 en vragen naar de politie in Weert. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief