Politie zoekt vrachtwagenchauffeur als getuige geweldsincident

492

De politie zoekt een vrachtwagenchauffeur die donderdagavond 24 juli heeft gezien dat twee mannen op parkeerplaats Jool-Hul langs de A1 probeerden een jonge vrouw uit haar auto te trekken. De vrachtwagenchauffeur reed tijdens het incident de parkeerplaats op.

Het incident deed zich omstreeks 23.30 uur voor. De vrouw was onderweg verkeerd gereden en wilde op de parkeerplaats haar navigatie opnieuw instellen. Terwijl zij stilstond en daarmee bezig was, werd plotseling haar portier opengetrokken.

PolitieautoGeweld

Twee mannen probeerden haar met geweld uit de auto te trekken. Het slachtoffer heeft zich verweerd en op het moment dat een vrachtwagen de parkeerplaats opreed, ging het tweetal er vandoor in een kleine donkere auto.

Het slachtoffer was zo enorm geschrokken, dat ze pas later de politie belde. Die stelde nog een onderzoek in op de A1, maar er werd niemand aangetroffen. De verdachten waren getint en de ene was gezet, de ander had een slank postuur.

Getuigen gezocht

De politie vraagt tips en wil specifiek contact met de vrachtwagenchauffeur die rond die tijd de parkeerplaats opreed. Het is niet bekend of het een Nederlandse- of buitenlandse vrachtwagen was. Men kan bellen met 0900-8844. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief