Politie zoekt getuigen van doorrijder bij ongeval

413

EEMNES – Op maandagmorgen 27 oktober ontstond er bij een invoegmanoeuvre op de Rijksweg A27 een aanrijding tussen een personenauto en een motorrijder. De motorrijder kwam zwaar ten val. De bestuurder van de personenauto reed na het ongeval door. De politie zoekt getuigen.

politieRond 06.55 uur reed de motorrijder, een 29-jarige inwoner van Almere, over de Rijksweg komende uit de richting van Huizen en gaande in de richting van Eemnes. Ter hoogte van het benzinestation voegde vanaf het Veentje een personenauto in op de rijbaan. De bestuurder probeerde hierbij achter een voor hem rijdende vrachtwagen en voor de motorrijder op de rijbaan te komen. Dit lukte echter niet, want hij tikte met zijn auto de motorrijder aan, die daardoor over de kop sloeg en in de middenberm terecht kwam. De bestuurder van de auto reed, zonder te stoppen, door in de richting van het klaverblad met de Rijksweg A1.

De motorrijder werd door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en bleek wonderwel alleen enkele schaafwonden te hebben.

Oproep getuigen

De politie is dringend op zoek naar de veroorzaker van het ongeval en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het wijkteam Eemnes via het telefoonnummer 0900-8844. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief