Politie zoekt getuigen van aanrijding met vrachtwagen op A1

563

In de vroege ochtend van woensdag 10 juli is op de A1 ter hoogte van Bathmen een vrachtwagen van achteren aangereden door een automobilist. Deze automobilist is na het ongeval vermoedelijk doorgereden en de politie zoekt getuigen.

Bekeuringen bij grote vrachtwagencontrole op A15De vrachtwagenchauffeur reed rond 04.15 uur over de A1 richting Hengelo toen hij ter hoogte van afslag Bathmen van achteren werd aangereden door een automobilist. Hij zag vervolgens hoe de automobilist over de weg slingerde maar verloor hem daarna uit het oog. De vrachtwagenchauffeur heeft de vrachtauto direct na de aanrijding op de vluchtstrook geparkeerd en vermoedelijk is de automobilist hem toen voorbij gereden.

De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de betreffende auto en bestuurder maar deze werden niet meer aangetroffen. Op de rijbaan werden nog wel verschillende auto-onderdelen aangetroffen waaronder een bumper. Waarschijnlijk gaat het om een donkergroene stationauto die tegen de vrachtwagen is aangereden. De vrachtwagen raakte door de aanrijding licht beschadigd.

Getuigen gezocht
De politie heeft de aanrijding in onderzoek en verzoekt de betreffende automobilist nadrukkelijk om zich bij de politie te melden. Ook mogelijke getuigen van deze vreemde aanrijding worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.