Politie zoekt getuigen overval op tankstation

539

‘S-HERTOGENBOSCH – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een tankstation in ’s-Hertogenbosch. Twee mannen overvielen zaterdagmorgen rond half negen het tankstation aan de van Grobbendoncklaan. De buit betrof een onbekend geldbedrag.

PolitieautoVerschillende politie-eenheden startten en zoektocht in de omgeving. Een andere eenheid ging naar het tankstation toe waar ze een geschrokken medewerker en getuige troffen. De getuige stond in de zaak toen een man met een bivakmuts op en met een wapen, lijkend op een vuurwapen, de zaak binnen kwam rennen. Hij richtte het wapen op de getuige en eiste geld. De medewerker van het tankstation gaf hem wat geld en de man rende weg. Hij sprong achterop een gereedstaande scooter en ze reden weg. De scooter met daders is niet meer aangetroffen.

Onderzoek

De recherche gaat de zaak onderzoeken. Er is een burgernetmelding uitgegaan voor mensen in de omgeving maar daar zijn nog geen reacties op gekomen. Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via het meldformulier op politie.nl/melden , via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief