Politie zoekt getuigen na diefstal tientallen verkeersborden

766

De politie is op zoek naar getuigen van de diefstal van tientallen verkeersborden in de gemeenten Gemert-Bakel en Asten.

De afgelopen weekenden zijn op diverse locaties zeker tachtig borden gestolen. In het weekend van 14 en 15 juni werden langs de Stippelberg in Politie zoekt getuigen na diefstal tientallen verkeersbordenMilheeze ongeveer veertig borden en beugels van palen afgeschroefd en meegenomen. Het gaat onder meer om kruisingen Hazenhutsedijk en de Gemertsedijk.

Asten

In hetzelfde weekend, maar ook tijdens het Pinksterweekend, zijn ook in de gemeente Asten verkeersborden gestolen. Het ging om zeker veertig verkeersborden die werden meegenomen vanaf diverse locaties aan buitenwegen. Het is niet uitgesloten dat ook in andere gemeenten borden zijn meegenomen.

Getuigen

Door de diefstallen zijn gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan. De politie is op zoek naar getuigen van de diefstallen. Zij kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook: 0800-7000. (Bron: Politie)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief