Politie zoekt getuigen ernstig ongeval met vrachtwagen

584

Politie houdt vrachtwagenchauffeur aan voor tachograaffraudeDe politie zoekt getuigen van een ernstige aanrijding op de kruising van Ophelialaan met de Burgemeester Kasteleinweg (N196) in Aalsmeer maandagochtend omstreeks 11.45 uur. Een man en een vrouw raakten daarbij zwaargewond.

Hun auto werd geramd door een vrachtwagen met trekker en oplegger en raakte vervolgens bekneld tussen de vrachtwagen en een lantaarnpaal. De man kon als eerste uit de auto worden geknipt, hij is met diverse verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De vrouw die naast hem zat werd kort daarop uit haar benarde positie bevrijd en is met ernstig beenletsel door een ambulance afgevoerd. De bestuurder van de vrachtwagen, een 26-jarige inwoner van Moordrecht, is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart. In het kader van het onderzoek wordt de verkeerssituatie uitgebreid geanalyseerd. Daarnaast zoekt de politie getuigen van de zware aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

twitter