Politie zoekt doorrijder na verkeersongeval

596

DONDEREN – De politie zoekt een automobilist die doorreed na een verkeersongeval op de Norgerweg tussen Yde en Donderen.

PolitieautoZaterdagmiddag 6 december rond 12.00 uur reed een verrijker met erachter een bouwkraan vanuit de richting Eelde in de richting van Donderen over de Norgerweg. Achter de verrijker reed een vrachtauto met een oplegger. Een witte bestelauto wilde de twee combinaties inhalen. Tijdens het inhalen moest de witte bestelauto tussen de twee combinaties invoegen, aangezien er vanuit de tegenovergestelde richting een auto met veekar kwam aanrijden. Voor de invoegactie was te weinig ruimte en de verrijker met erachter een bouwkraan moest uitwijken voor de auto met veekar. Door de verkeerssituatie lukte dit niet en de verrijker met erachter een bouwkraan kwam in de berm terecht, waardoor de bouwkraan in de sloot belandde. De witte bestelauto stopte vervolgens niet en reed gewoon door. De witte bestelauto liep tijdens de invoegactie schade op aan de rechter achterzijde, omdat de bestauto de vrachtwagen met oplegger had geraakt.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de witte bestelauto en/ of informatie waardoor de politie in contact kan komen met deze bestuurder. Via 0900 88 44 of anoniem via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) kan contact met de politie worden opgenomen. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief