Politie pakt dieseldief

525

SINT PHILIPSLAND – De politie heeft donderdagnacht in Sint Philipsland een man aangehouden die probeerde brandstof uit een vrachtwagen te stelen. Een andere man wist te ontsnappen.

Politie vindt gestolen auto in vrachtwagenDe mannen werden rond kwart voor een door enkele getuigen op het bedrijventerrein bij een vrachtwagen ontdekt. Zij belden de politie, die de man met behulp van enkele andere mannen wist aan te houden. Het gaat om een 38-jarige inwoner uit Hoeven. Een tweede man wist te ontkomen. De politie heeft – onder andere met een politiehond – nog tevergeefs naar hem gezocht.

Na de aanhouding hebben agenten een personenauto in beslag genomen. Deze is door een bergingsbedrijf weggetakeld. In de auto zaten diverse lege jerrycans. De aangehouden man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht. Donderdagmiddag heeft hij te horen gekregen dat hij langer vast blijft zitten.

Honderden liters

Afgelopen week hebben op dezelfde locatie meer benzinediefstallen plaatsgevonden. Hierbij zijn zeker honderden liters brandstof gestolen. Van deze diefstallen zijn aangiften opgenomen. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief